U kunt de actuele opbrengst van uw zonnepanelensysteem bekijken via Zevercloud. De online monitoring van uw zonnepanelen zetten wij voor u klaar nadat de installatie is afgerond. 

U ontvangt uiterlijk de dag na de installatie een e-mail van Zevercloud waarin staat hoe u toegang kan krijgen tot de monitoringsomgeving.  Vindt u deze e-mail niet in uw inbox? Controleer dan ook uw ongewenste e-mail.

________________________________________________________________
Let op! De gegevens die in de mail van Zevercloud worden getoond, zijn 24 uur geldig. Is het niet gelukt om u binnen deze termijn aan te melden? Bij onze veelgestelde vragen ziet u wat u dan kunt doen.
_________________________________________________________________

Klik op de link in de mail. U komt nu in een nieuw venster. 

U wordt nu automatisch doorgestuurd naar de inlogpagina van Zevercloud. Gebruik uw mail-adres en het tijdelijke wachtwoord uit de mail om in te loggen.
________________________________________________________________
Let op! De invoer van uw mail-adres is hoofdlettergevoelig. Apple-apparaten maken van de eerste letter soms automatisch een hoofdletter. Zorg daarom dat u uw mail-adres altijd met een kleine letter begint. Anders wordt uw account niet herkend.
________________________________________________________________

We adviseren u om gelijk het tijdelijke wachtwoord te wijzigen. Klik aan de rechterkant van de gele menubalk op uw e-mailadres en kies voor de optie "My profile". Klik nu op "Change Password".

U kunt overal ter wereld en op iedere apparaat met internet uw gegevens inzien. Ga hiervoor naar www.zevercloud.com/login.

Na het inloggen kunt u onderaan de pagina de taal veranderen naar Nederlands.

Bent u uw wachtwoord vergeten? Klik dan op 'Forgot Password' en vul uw e-mailadres in. U ontvangt vervolgens per mail een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.

U kunt ook gebruikmaken van de app. Deze kunt u vinden via onderstaande links. U kunt na het downloaden van de app inloggen met de inloggegevens die u via de website heeft aangemaakt. 

Zevercloud APP voor Android
Zevercloud APP voor iOS

Kunt u de app niet vinden via bovenstaande link? Ga dan naar www.zevercloud.com. Aan de rechterzijde van de gele menubalk vindt u de optie "APP". Klik hierop om de app rechtstreeks te downloaden.

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik heb mij niet binnen 24 uur geregistreerd. Wat moet ik nu doen?
De gegevens die in de mail van Zevercloud worden getoond zijn 24 uur geldig. Als u zich niet heeft aangemeld binnen deze termijn of als u vandaag nog geen mail heeft ontvangen van Zeversolar kunt u het volgende doen:
Ga naar www.zevercloud.com/login, druk op 'Forgot Password', voer uw mailadres in en druk op 'Submit'. U ontvangt nu een nieuwe e-mail waarmee u toegang zal krijgen tot de monitoringsomgeving.


 

Heeft u het antwoord gevonden?