Het WiFi-signaal van uw omvormer is beveiligd met een standaard wachtwoord. Om uw omvormer optimaal te beveiligen adviseren wij u om dit wachtwoord aan te passen.

De eerste 6 stappen zijn gelijk aan de stappen voor het instellen van de verbinding. Heeft u de verbinding net ingesteld? Dan kunt dus gelijk door naar stap 7.

Zorg dat u met uw laptop in de buurt bent van de omvormer.

Rechtsonderin de taakbalk van uw laptop vindt u het WiFi-symbool. Klik op dit symbool om de WiFi-instellingen te openen. 

U vindt nu een lijst met de WiFi-netwerken bij u in de buurt. Klik op het netwerk met de naam ZEVERSOLAR gevolgd door enkele cijfers. Er wordt nu om een wachtwoord gevraagd. Het wachtwoord is standaard zeversolar.

Open nu uw internetbrowser. Dit is het programma waar u normaal websites mee bezoekt. De meest gebruikte browsers vindt u hierboven weergegeven. Google Chrome heeft hierbij de voorkeur.

Voer in de adresbalk het volgende adres in:  160.190.0.1. U komt nu op de pagina van uw omvormer. 

_________________________________________________________________
Ziet u een scherm met Chinese tekens? Klik dan eerst op het Engelse vlaggetje rechtsbovenin uw scherm. De pagina verschijnt nu in het Engels. 

_________________________________________________________________

Aan de rechterzijde vindt u het tabblad Wireless. Klik hierop.

Klik in het tabblad Wireless onderaan bij Device Wireless Setting op set.

Wijzig nu het wachtwoord door een nieuw wachtwoord in te typen in het vak password. Eventueel kunt u ook de naam van het netwerk van uw omvormer wijzigen wat staat in het vak Name (SSID). Kies in dit geval een naam die anders is dan uw eigen internetverbinding. Bevestig het nieuwe wachtwoord en de nieuwe naam door op ‘Ok’ te klikken.

De belangrijkste stap van deze handleiding. Op afstand kan het wachtwoord van uw omvormer niet aangepast of hersteld worden. Noteer uw wachtwoord dus goed. Wij adviseren om het wachtwoord van uw omvormer bijvoorbeeld op de zijkant van uw omvormer te noteren. Zo blijft het wachtwoord in de buurt van uw omvormer en zo weten toekomstige nieuwe bewoners ook het wachtwoord. 

Wanneer wij een monteur moeten sturen voor het herstellen van het wachtwoord, zullen wij kosten in rekening moeten brengen.


Heeft u het antwoord gevonden?