Nu u een MijnSVn-account heeft, bent u klaar om de documenten bij het SVn in te dienen. Log op uw computer in met de code die u krijgt op uw (mobiele) telefoon en upload de documenten in pdf.

Documenten uploaden

  1. Download uw offerte. Deze is te vinden boven aan de pagina. Onderaan uw offerte vind u ook uw SEPA-machtiging (blz. 10). 

❕ Het is mogelijk dat u de offerte en SEPA-machtiging niet direct kunt zien en downloaden. Deze wordt zichtbaar als u de andere documenten heeft ingeleverd én bekeken zijn door het SVn. U kunt in dit geval door naar punt 7.

2. Print uw offerte en onderteken uw offerte (blz. 9) en SEPA-machtiging (blz. 10).

3. Maak een goede foto van de bladzijdes waar u uw handtekening op heeft gezet.

4. Verstuur deze foto's naar uw e-mail en/of zet ze op uw computer.

5. Sleep de foto van uw getekende offerte en SEPA-machting allebei in een apart Word-document. Nu heeft u twee losse Word-bestanden.
 
6. Sla beide bestanden ook apart op als pdf. Dit kunt u doen door achter de bestandsnaam .pdf te zetten.

7. Upload het PDF-bestand van de getekende offerte en druk op bestanden versturen.
 
8. Doe hetzelfde voor uw legitimatiebewijs, SEPA-machtiging en de toewijzingsbrief van de gemeente of provincie.

9. Upload uw bewijs van woonlasten. Dit is het hetzelfde document als uw bankafschrift van een volledige maand. Het bankafschrift mag niet ouder zijn dan 2 maanden en moet zonder doorhalingen zijn. Belangrijk is dat uw IBAN, naam, adres, hypotheek-en/of vaste lasten zichtbaar zijn. Klik hier om te zien hoe u uw bankafschrift kunt downloaden.

10. Afhankelijk van uw situatie kan het SVn om aanvullende documenten vragen. Lever deze documenten ook in PDF-vorm aan.  

6 tips voor het uploaden van de documenten

  1. Zet alle documenten in pdf.
  2. Zet de kopie van de voor-en achterkant van uw legitimatiebewijs in één document. Doe dit door een foto van beide kanten te maken en deze in één Word-document te zetten. Hierna kunt u het Word-document opslaan als .pdf
  3. Zorg ervoor dat uw handtekeningen op de documenten overeenkomen. Hier wordt namelijk streng op gelet. 
  4. Wees secuur op hoofdletters. 
  5. Bekijk na twee weken uw aanvraag nogmaals. Het SVn kan namelijk opmerkingen bij uw documenten hebben gezet. 
  6. Duurt het te lang voordat u antwoord krijgt van het SVn of weet u niet waarom uw documenten zijn afgekeurd? Neem dan zelf telefonisch contact op met het SVn via 088-2539400. Zij kunnen persoonlijk met u meekijken en u verder helpen. 

Heeft u het antwoord gevonden?