Over Zonneplan
Over Zonneplan

Over Zonneplan

Jouw energierevolutie.

Het is jouw zon die schijnt. Het is jouw wind die waait. Door dezelfde wind en zonneschijn profiteer je zelf van spotgoedkope stroom zonder ook maar één gram CO2 uit te stoten. Zonneplan regelt dit voor jou. Door jouw woning te voorzien van zonnepanelen, batterijen of een laadpaal en aan te sluiten op het zonnegrid, begint de energierevolutie bij jou thuis.

Zonneplan leidt Nederland in 'the decade of wind and solar'. Als Nederlands marktleider in energy-tech maken wij de energievoorziening CO2 neutraal mét verlaging van kosten voor de consument. We bouwen aan het grootste connected stroomnetwerk van Nederland: het zonnegrid. Met 75.000 aangesloten woningen die via accu's, zonnepanelen en laadpalen stroom inkopen, opslaan en verkopen starten wij de energierevolutie bij jou thuis. Volledig automatisch. Made in the Netherlands.

Zonnepanelen van Zonneplan

Maak je eigen energie met Zonnepanelen van Zonneplan. Door perfect inzicht, een optimaal dakplan en onze techniek om jouw opgewekte energie te regelen haal je het maximale uit je dak. Niet voor niets is Zonneplan met afstand de grootste zonnepanelenspecialist in Nederland met bijna 1 miljoen geplaatste zonnepanelen op 90.000 woningen.

Zonneplan Energie

Door de snelle groei van zonnepanelen en windmolens is stroom soms spotgoedkoop. Met de Zonneplan Energie profiteer je van dit overschot aan wind en zon. Via de app ontvang je elke dag nieuwe prijzen met spotgoedkope momenten. Door live inzicht speel je met jouw energieverbruik en verlaag je jouw energierekening tot wel 35%. Door ons verbruik een klein beetje te verplaatsen kunnen we energiecentrales gaan sluiten.

Zonneplan Charge

Rijd je elektrisch? Dan is de Zonneplan Charge AC laadpaal de slimste keuze voor jou. Laadt jouw EV met groene en betaalbare stroom, op de beste momenten. Dit is nu mogelijk door de naadloze samenwerking met Nederlands slimste energiecontract op basis van uurprijzen. Dit leidt tot een lagere CO2-uitstoot en is verreweg de goedkoopst mogelijke manier van autorijden.