Gegevens wijzigen

Gegevens wijzigen

Geef snel en eenvoudig je wijziging aan ons door. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een bevestiging.

Wat wil je wijzigen?

Klik op de pijltjes om de antwoorden te zien

E-mailadres wijzigen

Je kan je gegevens eenvoudig aanpassen via de Zonneplan app. Ga naar ‘Klantgegevens’ in je profiel en klik op ‘Klant wijzigen’. Hier kan jezelf het e-mailadres aanpassen.

Heb je een omvormer van SolarEdge of Zevercloud? Gebruik dan onderstaande link om het mailadres te wijzigen en klik bij stap 1 op: Ik heb de code niet.

E-mailadres wijzigen

Verhuizing doorgeven

Je gaat verhuizen, van harte gefeliciteerd met je nieuwe woning! Wij ontvangen graag de gegevens van de nieuwe bewoner die eigenaar van de zonnepanelen wordt. Via onderstaand formulier kun je je gegevens doorgeven.

Verhuizing doorgeven

Daarna zorgen wij dat je gegevens worden geregistreerd en dat je, indien mogelijk, toegang tot de monitoring van jouw zonnepanelen krijgt.

We wensen je veel geluk in je nieuwe woning!

Iemand toevoegen aan de app

Wil je meer mensen uit je huishouden toevoegen aan de app om samen de opbrengst te monitoren? Dat kan! Ga in de app naar ‘Mijn’ en klik op ‘Gezinsleden’. Hier kun je een account toevoegen. Dit kan alleen door de beheerder van de app gedaan worden. Let op: Deze optie is alleen beschikbaar voor klanten met een Zonneplan ONE. Heb je een andere monitoringsapp? Neem dan contact op met onze klantenservice en dan helpen we je verder.

Iemand verwijderen uit de app

Wil je mensen verwijderen uit de app? Ga in de app naar ‘Mijn’ en klik op ‘Gezinsleden’. Selecteer het gezinslid dat je wil verwijderen en klik op ‘Verwijderen’. Let op: Deze optie is alleen beschikbaar voor klanten met een Zonneplan ONE. Heb je een andere monitoringsapp? Neem dan contact op met onze klantenservice en dan helpen we je verder.

Naam op mijn factuur wijzigen

Wil je de gegevens op de factuur wijzigen naar iemand anders? Houd er rekening mee dat dit ook gevolgen heeft voor je btw-teruggave. De naam op de factuur moet overeenkomen met de naam die de Belastingdienst hanteert voor de btw-teruggave. Je kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice via service@zonneplan.nl of 088 020 3011 (Whatsapp of telefonisch).

Ik wil iets anders wijzigen

Heb je een vraag of wil je iets veranderen? Stuur dan een e-mail met je verzoek naar service@zonneplan.nl. Vermeld je naam, postcode en huisnummer in combinatie met de Privacy Secure Code uit de app of het serienummer van je omvormer. We reageren binnen 2 werkdagen.