Serviceplan en garanties

Serviceplan en garanties

Zonneplan Serviceplan

Met het Zonneplan Serviceplan profiteer je de komende 10 jaar van extra lange en uitgebreide garanties. Is er iets aan de hand? Dan komt onze monteurs op onze kosten bij je langs. Bovenop de standaardgarantie biedt Zonneplan een extra garantie en service. Met het Zonneplan Serviceplan ben je maximaal voorbereid op onverwachte situaties, heb je recht op gratis reparatieservice en gratis service bij het regelen van je btw-teruggave als jouw factuurdatum voor 1 januari 2023 valt. Vanaf 2023 is het btw-tarief voor zonnepanelen gewijzigd naar 0%. Je betaalt dan dus geen btw meer voor de aanschaf van jouw zonnepanelen. Onze service rondom de btw-teruggave is dan dus niet nodig. Je ziet op je factuur of je gebruik maakt van het Serviceplan.

Productgaranties

De specifieke garanties op de door jou aangeschafte producten vind je terug op de offerte.

Zonnepanelen

Op al onze zonnepanelen zit een fabrieksgarantie van 10 jaar. Dit betekent dat als er in de eerste 10 jaar iets technisch niet goed is met de zonnepanelen, dit binnen de garantie valt. Daarnaast hebben de zonnepanelen een lineaire vermogensgarantie van 25 jaar. Dit houdt in dat de zonnepanelen na 25 jaar nog minimaal 80% van hun oorspronkelijke vermogen moeten opwekken.

Verder geldt de 10 jaar garantie ook op alle installatie-werkzaamheden en gaan we bij bevestigingsmaterialen uit van een garantie van 20 jaar.

Garantie op omvormers

Zonneplan One

  • De garantie op onze Zonneplan One omvormer is 10 jaar.

Zeversolar

  • De productgarantie is 5 jaar. Heb je Zonneplan Serviceplan? Dan bieden we je een garantie van 10 jaar op jouw Zeversolar omvormer.

SolarEdge

  • De productgarantie op omvormers van SolarEdge is 12 jaar.