Uitleg display SolarEdge
Uitleg display SolarEdge

Uitleg display SolarEdge

Op het display van de omvormer is af te lezen wat de status van de omvormer is. Blader door de verschillende schermen om bijvoorbeeld ook informatie over de opbrengst terug te zien.

Ziet je net onder het display enkele knoppen? Gebruik dan deze pijl-knoppen om het volgende scherm weer te geven. Ziet je deze knoppen niet bij jouw SolarEdge omvormer? Gebruik dan de groene knop aan de onderzijde van de omvormer.

image

Beginscherm

  1. Pac (W). Het vermogen in Watt. Is de omvormer in productie dan is hier altijd een waarde af te lezen.
  2. S_OK. Internetverbinding. Is de status S_OK zichtbaar? Dan is de verbinding tussen de omvormer en het internet in orde.
  3. ON / OFF. Deze status geeft aan of de omvormer ingeschakeld is. Met de rode schakelaar aan de onderkant van de omvormer kan de omvormer aan en uitgezet worden.
  4. Optimizers. Het eerste getal geeft aan hoeveel optimizers er op dit moment in productie zijn. Het tweede cijfer is het aantal optimizers waarmee de omvormer op dit moment contact heeft. . Deze twee getallen dienen bij een goede werking gelijk te zijn en overeen te komen met het aantal panelen dat op je dak liggen.
  5. P_OK: Geeft aan dat de string goed is.

Venster 3 Day (Wh) De opbrengst van vandaag tot nu toe. Month (Wh) De opbrengst van deze maand tot nu toe. Year (kWh) De opbrengst van het huidige jaar tot nu toe. Total (mWh) De totale opbrengst van uw omvormer tot nu toe.

Venster 5 LAN-status. Dit is de status van de internetverbinding bij een bekabelde internetaansluiting.