Zeversolar monitoringportaal

Zeversolar monitoringportaal

Binnen een dag na afronding van je installatie ontvang je een registratielink van Zevercloud met toegang tot de online monitoring van je opbrengsten. Controleer voor de zekerheid je ongewenste e-mail wanneer je niets hebt ontvangen.

Stap 1 Open de e-mail voor registratie

Dit is een voorbeeld van de e-mail die je ontvangt:

image
💡
De registratielink is 24 uur geldig

Stap 2 Klik op de registratielink

Je ontvangt onderstaande melding na een succesvolle registratie.

image

Je wordt automatisch doorgestuurd naar de inlogpagina. Gebruik het tijdelijke wachtwoord.

💡
Let op! De invoer is hoofdlettergevoelig. Typ je e-mailadres in kleine letters om te voorkomen dat deze niet wordt herkend.

Stap 3 Wachtwoord wijzigen

We adviseren je gelijk je tijdelijke wachtwoord te veranderen. Dit doe je door aan de rechterkant van de gele menubalk op je e-mailadres te klikken en vervolgens te kiezen voor de optie 'My profile' en daarna 'Change Password'. Let op: je wachtwoord mag geen speciale tekens bevatten.

Stap 4 Inloggen

Ga naar cloud.solplanet.net om je opbrengsten te monitoren. Wil je toegang tot je opbrengsten via je smartphone of tablet? Download dan de app van Solplanet.

Wachtwoord vergeten?

De registratielink is 24 uur geldig. Was je te laat met registreren of ben je je wachtwoord vergeten? Ga dan naar cloud.solplanet.net en klik op 'forgot password'. Voer je e-mailadres in (dat ook bij ons bekend is) en klik op 'submit'. Je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te veranderen.