Laadspecificatie downloaden

Je kunt de laadhistorie van de betreffende maand downloaden als een PDF-laadspecificatie. Als zakelijke rijder kun je mogelijk je laadkosten declareren bij jouw werkgever. De laadspecificatie geeft jou een overzicht van alle laadbeurten met jouw laadpaal. Dit betekent dat eventuele laadsessies die gedaan zijn met andere auto's dan de zakelijke auto ook meegenomen worden in deze laadspecificatie. De laadspecificatie staat los van jouw energierekening. De laadspecificatie is een overzicht, bedoeld voor eigen gebruik. Heb je naast de laadpaal ook Zonneplan Energie dan bevat de laadspecificatie ook kosten. Heb je geen Zonneplan Energie dan bevat de laadspecificatie alleen de geladen kWh in de geselecteerde maand.

Hoe kan ik de laadspecificatie downloaden?

Uitleg van de specificatie

Wanneer je een specificatie hebt gedownload dan zal deze er vergelijkbaar uitzien als onderstaande afbeelding.

Laadspecificatie met Zonneplan Energie

image

Laadspecificatie zonder Zonneplan Energie

image

Hieronder volgt een uitleg van verschillende elementen

Aantal
Het stroomverbruik in kWH die de laadpaal in totaal heeft geladen in de geselecteerde maand.
Gewogen gemiddelde kWh prijs
De gewogen gemiddelde kWh-prijs wordt berekend op basis van alle laadsessies in de geselecteerde maand. Dit bedrag wordt afgerond op twee cijfers achter de komma.
Bedrag
Het bedrag wordt berekend op basis van de daadwerkelijke uurprijs tijdens de laadsessies. Deze uurprijs heeft 4 decimalen achter de komma. De afronding naar 2 decimalen kan zorgen voor een minimaal verschil bij het bedrag.

Veelgestelde vragen

Waarom kan ik de specificatie van huidige maand niet downloaden?
Waarom staan mijn adresgegevens op de specificatie?
Welk btw tarief wordt gebruikt?
Is de laadspecificatie een officieel document?

Voldoet de laadspecificatie niet aan jouw behoefte?

We hebben de PDF laadspecificatie gemaakt voor zakelijk lease rijders die maandelijks hun gemaakte kosten moeten verantwoorden naar hun werkgevers. Het kan dus zijn dat deze specificatie niet voldoet in jouw situatie. We zijn daarom erg benieuwd naar jouw situatie en wat jij nodig hebt. Laat dat weten door een mail te sturen naar laadpaal@zonneplan.nl.