Downloaden

Downloaden

De Zonneplan app is beschikbaar voor Apple iOS en Android. De monitoring is snel en makkelijk te raadplegen via je smartphone of tablet. Hieronder vind je direct de juiste links per type smartphone. Voor andere besturingssystemen is de app niet beschikbaar.

Apple iOS

Naar Apple Appstore

image

Android

Naar Google Play

image

De monitoring van Zonneplan is zogenaamd mobile only en dus niet te zien via een desktop PC. Dit is een bewuste keuze van Zonneplan om door te kunnen ontwikkelen met nieuwe mogelijkheden. De volgende producten in de energietransitie zijn laadpalen en thuisbatterijen en die zijn meer geschikt om te bedienen via een mobiele app.

Inloggen

Na het downloaden kun je inloggen met het mailadres dat bij ons bekend is. Je hoeft geen wachtwoord in te vullen. Let op: je kunt pas inloggen als de installatie van de zonnepanelen volledig is afgerond of zodra je de Zonneplan Connect hebt aangesloten. Zie onderstaande pagina voor informatie over het inloggen.

InloggenInloggen

Heb je een andere omvormer?

Elke omvormer heeft een eigen app voor het monitoren van je opbrengst. Hieronder vind je de pagina's voor andere omvormers die door Zonneplan zijn geleverd.

Zeversolar AppZeversolar AppSolarEdge AppSolarEdge App
https://service.zonneplan.nl/Downloaden-4ba496a4cc26488c8c58e3d1295ad0e0